Vilka är trädplockarna?

Låt oss först definiera trädplockaren, eller Lignum Deponent som det latinska namnet är. En trädplockare känns i första hand igen på sin lätt bakåtböjda nacke. Andra karaktäristiska drag är ett glatt humör, kärlek till sitt jobb och en rumpa som gör sig i sågbyxor. Kan ses i rutig flanellskjorta blåsiga höstdagar, men det är ganska ovanligt. Trädplockaren är oftast en man men även hund förekommer.

Två saker är mer viktiga än andra hos Trädplockaren.

Det ena är att vi håller mycket hårt på säkerheten, både för vår egen skull och för kunder och andra som finns runt oss på arbetsplatserna. Vi använder korrekt utrustning, vi ser till att utbilda oss och vi håller hårt på regler och bestämmelser. Vi stänger av om det behövs och vi tar inga onödiga risker. Givetvis har vi försäkringar för hela vår verksamhet.

Det andra är att vi är noga med att vi ska trivas och roligt på vår arbetsplats. Vi gillar det vi gör och detta ska synas och märkas där vi arbetar. Hos Trädplockaren är vi övertygade om att arbetet blir bättre utfört på så sätt.

Kontakt med trädplockarna

Vi har också ett önskemål vid frågor och beställningar.  Vi ser gärna att du i första hand ringer Magnus nummer 070-9761157. Det blir helt enkelt bäst för både dig och oss på det viset.

mange

Magnus Häggblad. För de närmaste – Mange. The man, the myth, the boss. Entreprenör, globetrotter, spabadsägare. Listan är oändlig. Gillar dessutom korv i alla former. Nås på 070-9761157 eller magnus@tradplockaren.se.

bosse2
Bosse
. En av landets ledande trädplockarhundar. Har alltid full koll på läget på arbetsplatserna. Saknar telefon sedan luren misstagits för ett ben. Nås numera genom husse Magnus eller på bosse@tradplockaren.se.

johan2
Johan Carlsson. Eftersom vi haft ytterligare en Johan tidigare fick den ena heta Ny-Johan för att hålla isär de två. Trots att Johan den förste nu jobbar med andra saker får namnet på den andre hänga kvar. Vad vore då mer naturligt än mailadressen nyjohan@tradplockaren.se. Telefonnumret är dock hur ordinärt som helst, 070-5593265.

Göran Majberger. #majbergerfixar. Den outtröttlige fixaren av 1967 års modell. Vill man testa honom ringer man 070-3366322 eller mailar goran@tradplockaren.se

Gultraktorn. Vårt enda fordon som är helt utan elektronik och garanterat klarar ett längre strömavbrott. Om ström ändå finns kan det mailas till gultraktorn@tradplockaren.se.


Mattias Larsson. 
Kom till oss som Pryo-Mattias. Stannade kvar som Pryo-Mattias. Är kort och gott Pryo-Mattias. Kan ringas på 073-3424142 eller pryo-mattias@tradplockaren.se